Kontakt

Vi på Värhulta

Värhultas kontoret är beläget på Stora Luggavi gård, mellan Fjugesta och Kumla, 25 km sydväst om Örebro. 

Vi, som för närvarande jobbar tillsammans på Värhulta gårdsmäklare, har  närmare 55 års erfarenhet av mäklarbranschen och vi ser fram emot att ta oss an olika uppdrag och fastighetsfrågor.

Utöver mäklarkompetens har vi tillsammans också utbildning inom och erfarenhet av lantbruk, träning och uppfödning av hästar, och traditionellt trähantverk och måleri.

Välkommen att höra av dig!

Per-Anders Andersson

Fastighetsmäklare & VD

Ring 0585-262 01per-anders@varhulta.com

”Road mäklare, med rötter i myllan” eller hur presenterar man en mäklare bäst, som är registrerad fastighetsmäklare sedan 1986 och som därtill har kombinerat yrket med lantbruksföretagande, under 30 år. Per-Anders har varit såväl spannmålsodlare som köttproducent med eget varumärke och försäljning i butik. Därtill auktionsförrättare och auktionsropare i Värhulta 1981–2006. Utbildad förutom inom det agrara området, även inom ekonomi och juridik.

Pia Eriksson

Fastighetsmäklare

Ring 0585-262 02pia@varhulta.com

Pia har varit på Värhulta sedan 2007. Förutom erfarenhet från branschen och sin mäklarexamen har hon en magisterexamen i företagsekonomi. Tillsammans med sin familj, bor hon på en gård i Mossby Kumla, där hon driver verksamhet inom hästutbildning, tävling och uppfödning.

Pia förmedlar och värderar av naturliga skäl ofta hästgårdar, men arbetar med alla typer av fastigheter. Pia arbetar även med fastighetsförättningar, problemlösningar och övriga ”udda” frågor.

Erica Persdotter

Fastighetsmäklare

Ring 0585-262 04erica@varhulta.com

Erica tog sin mäklarexamen 2014 och kom därmed att bli fjärde generation mäklare i Värhulta. Sedan examen har hon arbetat på ett mäklarkontor i Borås och vidareutbildat sig inom trähantverk och kulturmåleri. Med sitt stora intresse för hållbart byggande och byggnadsvård, hjälper Erica dig med äldre hus att lyfta dess värden vid en försäljning.
Tillsammans med make, hundar och nordsvenska brukshästar är hon hemmahörande på en gammal gård i Tivedsskogarna.

Kontakta oss

    *Obligatoriskt

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA. Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

    Medlemmar i Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet.
    Registrerad hos Fastighetsmäklareinspektionen.