En gård, eller en mindre by, med totalt nio bostäder och 5,2 ha. Ett paradis för boende eller turistverksamhet av vilket slag det än må vara. Fantastiskt läge, byggnader i bra skick!

Mysig bostad i renoverat skick med drygt 7000 kvm tomt. Närhet till flertalet tätorter med läge på landet.
Tre rum, kök och badrum. Stor taklagd uteplats mot öster. Lillstuga, bastu.
Ekonomibyggnader för förråd eller mindre djurhållning.

Gård med fyra bostäder, ekonomibyggnader och 7,5 ha mark. En gård med möjligheter för flertalet olika verksamheter och/eller boenden. Kontinuerligt utvecklad för en ekonomisk och enkel drift.

Bra läge, bra skick och bra kalkyl!

En vackert belägen och välskött boendegård i vackra Närke, med ett fantastiskt och ostört läge vid vägs ände, på en halvö i sjön Tibon.

Trots sitt avskilda läge är det nära till skola, butiker och inte minst till E20. Därtill endast 10 minuters färdväg till knytpunkten Hallsbergs station. Knappt fyra mil till Örebro.

En välbyggd bostad i ”nygammal" stil. Stort och med bekvämligheter i rika mått. Gästhus, badplats med brygga och timrad bastu. Men andra ord ett unikt stycke mark i närheten av arbetsintensiva orter och ändock med skogens och sjöns stillhet.

Hemsjö gård ligger på en höjd med utsikt över Stora och Lilla Hemsjön. Gården består av två fastigheter omfattande drygt 30 hektar, varav 23 hektar skog. Förutom ett timrat bostadshus och två gäststugor bjuds varmverkstad med fikarum och förråd, traktorgarage, maskincarport och utrymme för vedprocessor.

Jakt på den egna marken och med jaktkamraternas godkännande jakt upp till 1.400 ha. Fiske i båda sjöarna.

Välkommen att boka tid för visning!

En fastighet för den företagsamme!

Lekeberg i västernärke är en vacker trakt, och Hälgesta är bland de vackraste områden däri. Cirka
5 ha av detta vackra landskap bjuds nu ut till försäljning med tillhörande renoverade och uppdaterade bostadshus, stall, verkstad, annex för kontor eller annan användning. Stor hall för produktion eller som idag, hundhall för träning. Goda inkomstmöjligheter, tack vare användbara byggnader för olika typer av produktion, förvaring, lager eller som hundhallen som hyrs ut per timma. Solceller ger goda intäkter.

Tillträde under 2024.

En dröm för den som söker ett härligt läge att bygga upp något eget på!
En gård med ca 4,1 ha, mindre bostad och ekonomibyggnader.

Avskilt, men inte ensligt läge med sammanhållen areal. Närhet till både Kumla och Hallsberg.

Med anor från tiden då hästskjutsar var färdmedel och med interiörer i värdshuset som för tankarna 100 år tillbaka i tiden finner vi Mogetorps värdshus.
Värdshusvillan över 300 kvm stor, Loftet med samlingssal och garage, boenderum i Annexet. Tomt med trippel A-läge, närhet till R 50, stor parkering, skyltläge. Härtill parkliknande trädgårdstomt.

För dig som vill bo vackert, driva eventföretag, restaurang och uthyrning eller fortsatt arrendera ut anläggningen.

Herrgården i Granvik med tillhörande restaurang, pub, festlokal, 10 gäststugor och parken är till salu genom försäljning i aktiebolagsform.

Vi utbjuder till försäljning en tomt på 2.519 kvm. Vackert belägen öster om sjön, i ett skogsparti.
Väg fram till tomten och del i vägsamfällighet.

Medlemmar i Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet.
Registrerad hos Fastighetsmäklareinspektionen.