Hemsjö gård ligger på en höjd med utsikt över Stora och Lilla Hemsjön. Gården består av två fastigheter omfattande drygt 30 hektar, varav 23 hektar skog. Förutom ett timrat bostadshus och två gäststugor bjuds varmverkstad med fikarum och förråd, traktorgarage, maskincarport och utrymme för vedprocessor.

Jakt på den egna marken och med jaktkamraternas godkännande jakt upp till 1.400 ha. Fiske i båda sjöarna.

Välkommen att boka tid för visning!

Mellan Sköllersta, Asker och Kilsmo ligger Rågsand 2:2. Området präglas av milsvida skogar, slingrande rid- och grusvägar. En plats där mer stillhet bjuds än störande trafik eller annan verksamhet.

En nätt fastighet om drygt 4 hektar, fördelat på framförallt hagmark, men också litet skog och i övrigt tomt och gårdsplan.

Ett större bostadshus om ca 200 kvm, fördelat på två plan. Flygelbyggnader där norra flygeln inhyser jordkällare och gästboende och den södra flygeln bjuder boende i två plan.

Flera rejäla ekonomibyggnader och ett helt unikt kombinerat lusthus och bikupa.

Rågsand 413 är en fastighet lämplig för dig som t ex önskar ägna tid åt odling och djurhållning för hushållsbruk. Eller kanske söker du efter en plats att ha både Bed & Breakfast och eget boende, eller varför inte generationsboende? Oavsett vilket så passar Rågsand.

En fastighet för den företagsamme!

Lekeberg i västernärke är en vacker trakt, och Hälgesta är bland de vackraste områden däri.
21 ha av detta vackra landskap bjuds nu ut till försäljning med tillhörande renoverade och uppdaterade bostadshus, stall, verkstad, annex för kontor eller annan användning. Stor hall för produktion eller som idag, hundhall för träning. Goda inkomstmöjligheter, tack vare användbara byggnader för olika typer av produktion, förvarning, lager eller som hundhallen som hyrs ut per timma.

Tillträde under 2024.

Vi har nöjet att till försäljning utbjuda tre fastigheter i Gällersta-Ökna, 18,4 ha med såväl åker som skog. Bostad i 1 1/2 plan, väl byggt, väl hållen och inte moderniserad. Tre rum och kök. Inredningsbar vind. Ladugård från 1950-talet med plats för såväl nötdjur som häst, vidbyggd loge.

Vår säljare har bebott denna sin släktgård sedan början av 1980-talet och finner nu att tiden är inne för annat boende. Gården utbjuds, med tillträde när vår säljare funnit annat lämpligt boende.

Åkermarken om 9 ha, brukas av invidboende lantbrukare med muntligt avtal och upphör efter skörd 2023.

Med anor från tiden då hästskjutsar var färdmedel och med interiörer i värdshuset som för tankarna 100 år tillbaka i tiden finner vi Mogetorps värdshus.
Värdshusvillan över 300 kvm stor, Loftet med samlingssal och garage, boenderum i Annexet. Tomt med trippel A-läge, närhet till R 50, stor parkering, skyltläge. Härtill parkliknande trädgårdstomt.

Granvik en plats att ankra vid!

För dig som vill bo vackert, driva eventföretag, restaurang och uthyrning.

Herrgården i Granvik med tillhörande restaurang, pub, festlokal, 10 gäststugor och parken är till salu. Säljes i aktiebolagsform.

Vi utbjuder till försäljning en tomt på 2.519 kvm. Vackert belägen öster om sjön, i ett skogsparti.
Väg fram till tomten och del i vägsamfällighet.

Medlemmar i Fastighetsmäklarförbundet och Mäklarsamfundet.
Registrerad hos Fastighetsmäklareinspektionen.